Vic acull un Cafè Digital sobre la digitalització de la facturació 

Aquest dilluns el Recinte Firal El Sucre de Vic ha acollit una sessió de Cafè Digital sobre els canvis normatius en factures i tiquets de caixa, amb l’objectiu que empreses i comerços de la comarca coneguin com els afectaran les noves lleis als seus processos de facturació. 

La sessió ha estat organitzada per l’Oficina Accelera Pyme Rural Barcelona, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Vic i ha comptat amb una vintena de participants.  

La ponència ha anat a càrrec de la sra. Esther Boixader, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural a la Catalunya Central, i el sr. Andreu Bru, Director de Tecnologia i Innovació de PIMEC. 

La sra. Boixader ha presentat l’Oficina Accelera Pime Rural i els servis que ofereix a la comarca, i tot seguit el sr. Bruha explicat els ajuts Kit Digital, amb especial èmfasi a la cinquena convocatòria. Tot seguit ha posat sobre la taula la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica, i ha resolt tots els dubtes i inquietuds dels assistents. 

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona estem organitzant sessions divulgatives sobre la digitalització de la facturació arreu del territori. Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí. 

 

 Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa