Ets professional de serveis de digitalització?

Troba nous clients a través de l’OAP Rural de la província de Barcelona

Registra’t a la plataforma OAP i participa en les nostres jornades de networking per trobar potencials clients!

El programa OAP Rural gestiona més de 50 punts físics de servei d’assessorament / orientació a empreses i persones autònomes, a més d’oferir una plataforma digital on poden gaudir d’altres serveis com autodiagnosis, píndoles d’informació, etc.

Un dels objectius d’aquest programa és facilitar el contacte entre empreses i persones autònomes que requereixen serveis de digitalització, amb professionals del sector com vosaltres, principalment a través del directori de digitalitzadors.

A què esperes per registrar-te?

DIRECTORI DE DIGITALITZADORS

Tindreu visibilitat en el directori de digitalitzadors de la plataforma OAP on cada dia moltíssimes empreses i persones autònomes hi accedeixen.

JORNADES DE NETWORKING

Podreu participar en les jornades de networking que convocarem de forma recurrent, on podreu trobar potencials clients per a vosaltres.

VÍDEO DE PRESENTACIÓ

De forma voluntària, us enregistrarem un breu vídeo de presentació que publicarem en el portal.

CASOS D’ÈXIT DE CLIENTS

Ens podreu proposar clients vostres per enregistrar vídeos de casos d’èxit.

Com ho faig?

Accedeix a l’àrea privada d’OAP Rural aquí i registra’t com a usuari de tipus digitalitzador. Un cop registrat podràs acabar d’omplir el teu perfil amb les solucions de digitalització que vulguis oferir.

Igualment, aquells digitalitzadors amb seu a poblacions de menys de 20.000 habitants podran sol·licitar també el servei de diagnosi digital i assessorament personalitzat amb l’assessor tecnològic assignat a la seva comarca.

Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa