Sensibilitzem als comerciants de Roda de Ter sobre la importància de la presència a Internet

L’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona ha organitzat a Roda de Ter (Osona), en col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Ter i l’Associació de Comerciants de Roda de Ter, una jornada divulgativa sobre digitalització per sensibilitzar els associats sobre la importància per als comerços locals de tenir una presència a Internet treballada i de qualitat.

La Jornada OAP Cafè Digital: web i presència online ha tingut lloc el dimecres 22 de març a les 15h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Roda de Ter, i ha comptat amb la participació de més d’una vintena de comerciants membres de l’Associació.

Al llarg de les gairebé dues hores que s’ha allargat la jornada, la sra. Esther Boixader, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural de la comarca, ha fet ressò de la importància de treballar activament en la presència online dels comerços per tal d’aportar-los visibilitat, millorar-ne la reputació i obrir-se a nous clients. “La nostra presència online és el nostre aparador virtual, està operatiu 24 hores els 365 dies de l’any i no té limitacions geogràfiques, per això té un enorme potencial i l’hem de treballar”, ha explicat.

A més de posar sobre la taula les diferents vies per comptar amb una presència online de qualitat, la ponent ha explicat els ajuts Kit Digital i les diferents accions i serveis gratuïts que oferim des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona per a totes les pimes, persones autònomes i emprenedores amb l’objectiu d’impulsar la digitalització del teixit empresarial dels municipis de menys de 20.000 habitants de la província.

Si voleu impulsar la digitalització del vostre negoci de la mà d’un equip d’experts que us assessori i orienti, us podeu registrar com a usuari a l’àrea privada de la nostra pàgina web i per assistir a propers actes d’aquest format, podeu consultar aquí l’agenda.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa