Sant Pere de Torelló acull un Cafè Digital sobre digitalització de la facturació

Aquest dimarts 11 de juny, empreses i comerços de Sant Pere de Torelló han tingut l’oportunitat de conèixer els canvis normatius que afectaran la manera com hauran de facturar a partir de l’any vinent, de la mà de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona. 

El Cafè Digital s’ha celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona, organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló. 

L’obertura de la sessió ha anat a càrrec de la Sra. Eva Casellas, tècnica de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló, que ha donat la benvinguda als assistents i ha presentat la ponent, Esther Boixader, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona a la Catalunya Central. 

Al llarg de la sessió, la sra. Boixader ha explicat la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica, i ha resolt tots els dubtes i inquietuds que han sorgit.  

Aprofitant la recent publicació de les bases de la cinquena convocatòria del Kit Digital, ha explicat la nova categoria per al segment III, Lloc de treball segur. 

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona estem organitzant sessions divulgatives sobre la digitalització de la facturació arreu del territori. Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí. 

 

 Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa