Sallent acull un Cafè Digital sobre la digitalització de la facturació 

Aquest dimarts 9 d’abril el Viver d’Empreses “El Salt” de Sallent ha acollit una nova sessió de Cafè Digital sobre la digitalització de la facturació, amb l’objectiu d’informar a empreses, comerços i professionals del municipi de les novetats legislatives relacionades amb els seus processos de facturació. La sessió ha estat organitzada per l’Oficina Accelera Pyme Rural Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sallent. 

L’assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural a la Catalunya Central, Esther Boixader, ha presentat als assistents els serveis que els oferim des de l’Oficina, i ha explicat els ajuts Kit Digital. Tot seguit ha posat sobre la taula com afectarà als professionals en acitu la  Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica.  

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona estem organitzant sessions divulgatives sobre la digitalització de la facturació arreu del territori. Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa