Presentem les claus de la facturació electrònica a empreses i comerços del Moianès

Aquest dimarts ha tingut lloc a Castellterçol la jornada “Cafè Digital: Claus i novetats de la facturació electrònica” organitzada per l’Oficina Accelera Pyme Rural Barcelona i el Consorci del Moianès.

L’acte s’ha desenvolupat a l’espai La Nau, de 14:45h a 17h, i ha comptat amb la participació de la sra. Susana Pinilla, Responsable de l’Oficina Empresarial del Moianès del Consorci del Moianès, Andreu Bru, Director de Tecnologia i Innovació de PIMEC i Esther Boixader, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona a les comarques de la Catalunya Central.

Susanna Pinilla ha obert l’acte presentant els recursos i serveis que el consorci posa a la disposició de les empreses de la comarca, i tot seguit Esther Boixader ha presentat l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona i els ajuts Kit Digital.

El gruix de la sessió l’ha conduït el sr. Andreu Bru, que ha explicat la nova normativa de facturació electrònica als assistents, que implicarà la seva obligatorietat en les transaccions entre empreses. Bru ha explicat als assistents que “les factures ja no les donarem als nostres clients sinó que les pujarem a un portal que es diu Servicio público de facturas electrónicas que serà l’encarregat de que el client se la descarregui” per això els ha engrescat a rebre el canvi amb positivitat: “És el moment d’aprofitar per digitalitzar processos”. En cas de dubte davant aquest nou paradigma, ha recordat el servei d’assessorament individual que oferim des de l’oficina, el qual poden sol·licitar des de la seva àrea privada.

Al llarg de les properes setmanes hi ha previstes sessions de divulgació sobre la facturació electrònica arreu del territori. La propera sessió prevista tindrà lloc a Centelles, Osona, el proper dijous 23 de novembre a les 15h. Podeu consultar totes les dates i ubicacions aquí.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa