Presentem els canvis normatius sobre facturació a empreses i comerços de Roda de Ter 

El dimarts 27 de febrer, Roda de Ter ha acollit una nova sessió de Cafè Digital al municipi. En aquest cas, sobre la nova normativa de facturació electrònica i la digitalització dels processos de facturació, que entrarà en vigor l’1 de juliol de l’any vinent. La sessió, dirigida a les empreses i persones autònomes dels municipis de la comarca d’Osona amb menys de 20.000 habitants, l’han organitzat l’Oficina Accelera Pyme Rural Barcelona i l’Ajuntament de Roda de Ter.  

La sra. Esther Boixader, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural a la Catalunya Central, ha presentat els serveis de l’Oficina als assistents, els quals eren majoritàriament comerciants del municipi, i ha fet una pinzellada sobre els ajuts Kit Digital. Tot seguit ha posat sobre la taula la  Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica. En el transcurs de la sessió s’ha explicat els continguts de les noves lleis que regularan els processos de facturació a l’Estat, i ha concretat com afectarà a les empreses i comerços en actiu.   

Al llarg de les properes setmanes hi ha previstes sessions de divulgació sobre aquesta mateixa temàtica arreu del territori. A la comarca d’Osona la propera convocatòria serà el 21 de març a Taradell, i també hi ha previstos dos cafès digitals al Bages el 12 de març, a Súria, i el 9 d’abril, a Sallent. Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí. Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa