Presentem els canvis normatius sobre facturació a empreses i comerços de Montgat

El dijous 15 de febrer, Montgat ha acollit una sessió de Cafè Digital al municipi, sobre la nova normativa de facturació electrònica i la digitalització dels processos de facturació, que entrarà en vigor l’1 de juliol de l’any vinent. La sessió, dirigida a les empreses i persones autònomes dels municipis de la comarca d’Osona amb menys de 20.000 habitants, l’han organitzat l’Oficina Accelera Pyme Rural Barcelona i l’Ajuntament de Montgat.

El Sr. Xavier Amposta, assessor tecnològic de l’Oficina Accelera Pime Rural al Maresme, ha presentat els serveis de l’Oficina als assistents, i ha explicat l’ajut del Kit Digital. Tot seguit el Sr. Andreu Bru, Director de Tecnologia i Innovació de Pimec, ha posat sobre la taula la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica. En el transcurs de la sessió s’ha explicat els continguts de les noves lleis que regularan els processos de facturació a l’Estat, i ha concretat com afectarà a les empreses i comerços en actiu.

Al llarg de les properes setmanes hi ha previstes sessions de divulgació sobre aquesta mateixa temàtica arreu del territori Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa