Presentem els canvis normatius en facturació al teixit empresarial del Moianès 

Aquest dimecres l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona ha organitzat a Moià, en col·laboració amb el Consorci del Moianès, una sessió informativa sobre els canvis normatius en factures i tiquets de caixa per tal d’explicar a les empreses i comerços com els afectaran les noves lleis als seus processos de facturació.  

Susanna Pinilla, de l’OFEM, ha donat la benvinguda als assistents i ha presentat l’OAP i la tècnica assessora del territori, Esther Boixader. 

Al llarg de la sessió, la sra. Boixader ha explicat la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica, i ha resolt tots els dubtes i inquietuds que han sorgit.  

Aprofitant la recent publicació de les bases de la cinquena convocatòria del Kit Digital, ha explicat la nova categoria per al segment III, Lloc de treball segur. 

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona estem organitzant sessions divulgatives sobre la digitalització de la facturació arreu del territori. Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí.

 Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa