Presentació oficial de la Oficina Acelera Pyme rural a l’Alt Penedès

El passat dia 22 de novembre va tenir lloc la presentació oficial del projecte Oficina Acelera Pyme Rural de la província de Barcelona, i en concret de l’Alt Penedès,  a la qual van assistir un nombrós grup d’autònoms i empresaris de la comarca . La presentació formava part del programa de la jornada “Digitalització i sostenibilitat: un binomi indivisible” a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d’Anoia, impulsat per el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

L’acte va comptar amb la participació del Sr. Andreu Bru (director de Tecnologia i Innovació de PIMEC), el Sr. Albert Torras (tècnic assessor del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona) i el Sr. Víctor Blanco (assessor de l’Oficina Accelera Pime Rural), que van exposar els objectius del Programa Oficina Acelera Pyme Rural i quins serveis s’han dissenyant per ajudar a pimes i autònoms a iniciar un procés de digitalització dels seus negocis, amb la vista posada en la transformació digital.

La jornada va estar presentada i conduïda per la Sra. Cristina De la Cruz, consellera comarcal d’Empresa i Ocupació i Productes de la Terra del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’acompanya la Sra. Meritxell Borràs, regidora d’Acció Social i Igualtat, Promoció Econòmica, Salut Pública, Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Molt interessants van ser les ponències del Sr. Fernando Ortega, President de la Comissió d’Indústries Agroalimentàries del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, sobre la sostenibilitat com a repte estratègic del sector agroalimentari. També les exposicions dels empresaris Xavier Roig, gerent de Cal Feru, i de Manuel Sabat, gerent de Lligats Metàl·lics que van aportar la seva experiència com  a clars exemples de casos d’èxit d’implementació de la digitalització i la indústria 4.0 als seus negocis.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa