L’OAP organitza a Sant Joan de Vilatorrada un cafè digital sobre digitalització de la facturació

Sant Joan de Vilatorrada ha acollit aquest dimarts 14 de maig el Cafè Digital “Com t’afectaran els canvis normatius en factures i tiquets de caixa” amb l’objectiu que el teixit empresarial del municipi tingui coneixement de com afectarà als seus processos de facturació. 

 

La sessió ha estat organitzada per l’Oficina Accelera Pyme Rural Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i ha tingut lloc a les 15h de la tarda a la Sala d’actes del Centre d’Iniciatives per l’Ocupació “Cal Gallifa”.  

La ponència ha anat a càrrec de la sra. Esther Boixader, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural a la Catalunya Central, al llarg de la qual ha presentat als assistents els serveis que els oferim des de l’Oficina, i ha explicat els ajuts Kit Digital. Tot seguit ha posat sobre la taula la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica.  

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona estem organitzant sessions divulgatives sobre la digitalització de la facturació arreu del territori. Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí. 

 Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa