L’OAP organitza a Canovelles un cafè digital sobre digitalització de la facturació

Canovelles ha acollit aquest dijous 27 de juny el Cafè Digital “Com t’afectaran els canvis normatius en factures i tiquets de caixa” amb l’objectiu que el teixit empresarial del municipi tingui coneixement de com afectarà als seus processos de facturació. 

La sessió ha estat organitzada per l’Oficina Accelera Pyme Rural BarcelonaPimeComerç, Associació de Comerç Actiu Canovelles (ACA) i en col·laboració amb l’Ajuntament de Canovelles i ha tingut lloc a les 15h de la tarda a Can Palots de Canovelles.

La ponència ha anat a càrrec del Sr.Andreu Bru, director del departament de Tecnologia i Innovació de Pimec, al llarg de la qual ha presentat als assistents els serveis que els oferim des de l’Oficina, i ha explicat els ajuts Kit Digital. Tot seguit ha posat sobre la taula la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica.  

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona estem organitzant sessions divulgatives sobre la digitalització de la facturació arreu del territori. Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí. 

 Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa