L’OAP ha fet 65 cafès digitals per totes les comarques de Barcelona

Més enllà dels serveis individuals prestats a empreses a través de diagnosis, assessorament, suport en la tramitació del Kit Digital, etc., una de les principals activitats realitzades per l’OAP des de que es va posar marxa ha estat la celebració de seminaris de sensibilització sobre la necessitat de fer determinats passos en matèria de digitalització. Aquests seminaris, amb la denominació “cafè digital”, han tractat diferents temàtiques d’interès per les empreses, com ara la presència a internet, el Kit Digital, les xarxes socials, les novetats en la facturació electrònica, els tiquets de caixa digitals, la ciberseguretat, etc.

En total s’han realitzat 65 cafès digitals en format presencial en 47 municipis de la província i que han tingut una mitjana de 13,1 assistents. D’aquests 65 seminaris, 55 s’han fet en 37 municipis de menys de 20.000 habitants.

L’organització d’aquest nombre tan important de seminaris s’explica per la col·laboració dels diferents ens locals de la província que, en el seu rol d’antena de l’OAP, han facilitat l’espai per a la celebració del seminari i han participat de manera activa en la difusió per tenir uns nivells d’assistència molt notables en la majoria dels casos, especialment en aquells municipis més petits. En aquest sentit, val la pena destacar els ens locals que al llarg d’aquests mesos han organitzat més d’un seminari, com ara la Mancomunitat de la Vall de Tenes;  els ajuntaments de St. Sadurní d’Anoia, de Premià de Dalt, de Sant Vicenç de Castellet, de Pallejà, de St. Just Desvern, de Montmeló, de Montornès del Vallès, de Vilassar de Dalt, de Calella, de Roda de Ter, de Castellbisbal, l’Agencia de Desenvolupament del Berguedà, el Consorci del Moianès i l’Agència Node Garraf.

D’altra banda, també s’han realitzat 5 seminaris en línia que han tingut una assistència mitjana de 14,2 participants. En total, doncs, s’han fet 70 seminaris amb 923 assistents.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa