Ja hi ha 63 empreses digitalitzadores adherides a l’OAP

En aquests moments ja hi ha una seixantena d’empreses que formen part del directori d’empreses digitalitzadores que estan a disposició de les empreses usuàries de l’OAP per oferir els seus serveis. El directori compta amb un cercador que permet buscar les empreses d’acord amb categories de serveis del Kit Digital, per comarca, per població o pel nom de l’empresa.
Així mateix, de cada empresa hi consten les dades de contacte, si està homologada per al Kit Digital, quins tipus de serveis ofereix i una breu descripció de l’empresa, així com l’enllaç a la seva pàgina web.

L’objectiu d’aquest directori és que les empreses usuàries de l’OAP de les diferents comarques puguin trobar també empreses digitalitzadores de proximitat per contractar els seus serveis. Així doncs, el directori inclou empreses de gairebé totes les comarques: Anoia (8), Bages (6), Baix Llobregat (2), Barcelonès (7), Berguedà (3), Garraf (1), Maresme (7), Moianès (2), Osona (4), Vallès Occidental (16) i Vallès Oriental (7).

Així mateix, els usuaris podran trobar empreses amb capacitat d’oferir serveis en cadascuna de les categories del Kit Digital: Business Intelligence (12), ciberseguretat (9), comerç electrònic (28), comunicacions segures (7), factura electrònica (9), gestió de clients (21), gestió de processos (25), xarxes socials (27), lloc web i presència a internet (40), Marketplace (7), presència avançada a internet (15), serveis i eines per a oficina virtual (10) i altres (1).

Finalment, de les 63 empreses 50 estan homologades per tramitar el Kit Digital.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa