Informem al teixit empresarial de Lliçà de Vall sobre els ajuts a la digitalització de Kit Digital

L’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona ha organitzat a Lliçà de Vall (Maresme), conjuntament amb el Servei d’empresa i ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT), una jornada divulgativa sobre l’ajut Kit Digital que ha tingut lloc el 6 de juny a les 9:30h  i ha comptat amb la participació d’empresaris i empresàries de la comarca.

Al llarg de la jornada, el Sr. Xavier Amposta, assessor tecnològic de l’Oficina Accelera Pime Rural, ha explicat els requisits per accedir a l’ajut i com identificar l’import que correspon a cada beneficiari, quines tecnologies hi estan incloses i quins imports cobreix en cada cas.

A més, ha resolt els dubtes particulars dels assistents i ha explicat que des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona oferim el servei de tramitació del bo digital de manera gratuïta per a tots els usuaris. També ha destacat que “el bo digital suposa una oportunitat per a totes les pimes i les persones autònomes perquè incorporin tecnologia innovadora que els permeti optimitzar el funcionament dels seus negocis” i ha afegit que “des de l’Oficina Accelera Pyme Rural els acompanyem durant tot aquest procés”.

Si voleu impulsar la digitalització del vostre negoci de la mà d’un equip d’experts que us assessori i orienti, us podeu registrar com a usuari a l’àrea privada de la nostra pàgina web i per assistir a propers actes d’aquest format, podeu consultar aquí l’agenda.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa