Empreses i comerços del Bages coneixen les claus de la Facturació Electrònica

Aquest dimecres ha tingut lloc a Sant Fruitós de Bages la jornada “Cafè Digital: Claus i novetats de la facturació electrònica” organitzada per l’Oficina Accelera Pyme Rural Barcelona i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

L’acte s’ha desenvolupat a la Sala Polivalent del Nexe de 9:30h a 11h, i ha comptat amb la participació de la sra. Carme Cruz, primera tinenta d’alcalde i regidora de serveis econòmics i promoció econòmica de Sant Fruitós de Bages, Andreu Bru, Director de Tecnologia i Innovació de PIMEC, Esther Boixader, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona a les comarques de la Catalunya Central, i el sr. Albert Torras, tècnic assessor del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona.

En el transcurs de la sessió, el Sr. Andreu Bru ha explicat la nova normativa de facturació electrònica als assistents, que implicarà la seva obligatorietat en les transaccions entre empreses. Bru ha explicat als assistents que “pels que rebeu moltes factures és una bona notícia ja que automatitzarà moltes tasques perquè entraran directament a la vostra comptabilitat”, per això els ha engrescat a rebre el canvi amb positivitat.

Finalment, la Sra. Esther Boixader ha posat sobre la taula els ajuts Kit Digital, i ha explicat com des de l’Oficina els poden ajudar a tramitar-los, identificar en quines àrees invertir-los i localitzar proveïdors de territori per implementar les solucions escollides.

Al llarg de les properes setmanes hi ha previstes sessions de divulgació sobre la facturació electrònica arreu del territori. A les comarques veïnes, s’ha programat un Cafè digital sobre facturació electrònica al Moianès, el proper 14 de novembre a les 14:45h, i un altre a Centelles, Osona, el 23 de novembre a les 15h. Podeu consultar totes les dates i ubicacions aquí.

 Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa