Empreses i comerços de Súria coneixen les novetats legislatives sobre la digitalització de la facturació

Aquest dimarts 12 de març, Súria ha acollit un Cafè Digital sobre la digitalització de la facturació, amb l’objectiu d’informar a empreses i comerços del municipi de les novetats legislatives relacionades amb els seus processos de facturació. La sessió ha estat organitzada perl’Oficina Accelera Pyme Rural Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Súria i l’Associació d’Empresaris de Súria. 

L’obertura de l’acte ha anat a càrrec d’Alícia Casas, tècnica de promoció econòmica de l’Ajuntament de Súria, qui ha remarcat als assistents l’oportunitat d’aprofitar els serveis de l’oficina en el seu camí cap a la digitalització. 

La resta de la sessió ha anat a càrrc de l’assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural a la Catalunya Central, Esther Boixader, qui ha presentat als assistents els serveis que els oferim des de l’Oficina, i ha fet una pinzellada sobre els ajuts Kit Digital. Tot seguit ha posat sobre la taula la  Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica. En el transcurs de la sessió s’ha explicat els continguts de les noves lleis que regularan els processos de facturació a l’Estat, i ha concretat com afectarà a les empreses i comerços en actiu.   

Les properes setmanes, l’Ajuntament de Súria ha posat a la disposició de l’Oficina un espai on atendre les empreses del municipi que estiguin interessades en rebre una sessió d’assessorament tecnològic individual.  

 Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona estem organitzant sessions divulgatives sobre la digitalització de la facturació arreu del territori. A la Catalunya Central la propera convocatòria serà el 21 de març a Torelló. Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa