Oferim el Cafè Digital sobre gestió de xarxes socials als participants del programa Innova al Berguedà

L’Oficina Accelera Pime Rural Barelona ha organitzat la Jornada OAP Cafè Digital: gestió de xarxes socials en col·laboració de l’Agència del Desenvolupament del Berguedà, amb l’objectiu de sensibilitzar els participants del programa gestionat per l’Agència, INNOVA Rural, de la importància de professionalitzar la seva presència en aquests canals digitals. 

La sessió ha tingut lloc el dimecres 18 d’octubre a les 15:30h a les instal·lacions de formació de l’Agència del Desenvolupament del Berguedà, a Berga, i s’ha allargat un total de 90 minuts al llarg dels quals els participants han pogut participar de manera activa en la sessió plantejant dubtes i inquietuds sobre la matèria. 

Esther Boixader, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural de la comarca, ha explicat que “les xarxes socials han de formar part de la nostra estratègia online, és un canal més de contacte amb el client, per això, la seva gestió s’ha de professionalitzar”. Al llarg de la sessió ha donat pautes per identificar les plataformes més adients per connectar amb l’audiència potencial de cada sector present a la sala, i ha exemplificat amb casos reals com planificar els continguts i l’estratègia digital en aquests canals. 

En acabat, la ponent ha explicat els ajuts Kit Digital i les diferents accions i serveis gratuïts que oferim des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona per a totes les pimes, persones autònomes i emprenedores amb l’objectiu d’impulsar la digitalització del teixit empresarial dels municipis de menys de 20.000 habitants de la província.  

Si voleu impulsar la digitalització del vostre negoci de la mà d’un equip d’experts que us assessori i orienti, us podeu registrar com a usuari a l’àrea privada de la nostra pàgina web i per assistir a propers actes d’aquest format, podeu consultar aquí l’agenda. Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa