El teixit empresarial de Lliçà de Vall coneix les claus de la facturació digital de la mà de la OAP

El Servei d’empresa i ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT) de Lliçà de Vall ha acollit empreses i comerços del municipi en el marc de la sessió “Cafè Digital: Com t’afectaran els canvis normatius en factures i tiquets de caixa”. 

 L’acte, organitzat per l’Oficina Accelera Pyme Rural Barcelona ha anat a càrrec de l’assessor tecnològic de l’Oficina Accelera Pime Rural a la Catalunya Central, Xavier Amposta, qui ha presentat als assistents els serveis que els oferim des de l’Oficina, i ha explicat els ajuts Kit Digital. Tot seguit ha posat sobre la taula com afectarà als professionals en acitu la  Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica.  

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona estem organitzant sessions divulgatives sobre la digitalització de la facturació arreu del territori. Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa