El teixit empresarial de Calaf coneix les claus de la facturació digital de la mà de la OAP

El Centre de Recursos per l’Ocupació de Calaf ha acollit una vintena d’empreses i comerços del municipi en el marc de la sessió “Cafè Digital: Com t’afectaran els canvis normatius en factures i tiquets de caixa”. 

 L’acte, organitzat per l’Oficina Accelera Pyme Rural Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Calaf, ha anat a càrrec de l’assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural a la Catalunya Central, Esther Boixader, qui ha presentat als assistents els serveis que els oferim des de l’Oficina, i ha explicat els ajuts Kit Digital. Tot seguit ha posat sobre la taula com afectarà als professionals en acitu la  Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica.  

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona estem organitzant sessions divulgatives sobre la digitalització de la facturació arreu del territori. Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa