El Lluçanès inaugura seu de l’Oficina Accelera Pime Rural amb un cafè digital sobre facturació electrònica

PIMEC Catalunya Central i la Diputació de Barcelona, amb el suport de Red.es, han presentat la seu de l’Oficina Acelera Pyme Rural del Lluçanès en el marc de la jornada “Cafè Digital: Claus i novetats de la facturació electrònica”. 

L’acte ha estat organitzat per l’Oficina Accelera Pyme Rural Barcelona i el Consorci del Lluçanès, i ha tingut lloc el dimarts 10 d’octubre a les 15h al Consorci del Lluçanès, a Santa Creu de Joglars.  

El Sr. Andreu Bru, director de Tecnologia i Innovació de PIMEC i la Sra. Esther Boixader, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural a la Catalunya Central, han presentat la subseu de l’oficina al Lluçanès, com a punt d’atenció a les empreses de la comarca amb la finalitat d’impulsar-ne la digitalització. Tot seguit, el Sr. Andreu Bru ha explicat la nova normativa de facturació electrònica, que implicarà la seva obligatorietat en les transaccions entre empreses. Bru ha tancat la ponència destacant que “l’unic fre a posar a l’empresa un sistema de facturació o de gestió global és la por al canvi de les persones, però a les persones se les acompanya”.  

Finalment, la Sra. Esther Boixader ha posat sobre la taula els ajuts Kit Digital, i ha explicat com des de l’Oficina els poden ajudar a tramitar-los, identificar en quines àrees invertir-los i localitzar proveïdors de territori per implementar les solucions escollides.  

Al llarg de les properes setmanes hi ha previstes sessions de divulgació sobre la facturació electrònica arreu del territori. A les comarques veïnes, s’ha programat un Cafè digital sobre facturació electrònica al Bages, el proper dimecres dia 8 de novembre a les 9:30h, a Sant Fruitós de Bages, i un altre a Centelles, Osona, el 23 de novembre a les 15h. Podeu consultar totes les dates i ubicacions aquí.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa