Kit Digital: Requeriments i funcionalitats de la categoria Presència avançada a internet

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avanç significatiu al nivell de maduresa digital de les empreses beneficiàries a través de les solucions dels agents digitalitzadors.

Aquestes solucions digitals ja estan definides i depenen de cada segment d’empresa, on la quantitat d’import del bo digital que es pot fer servir pot variar entre un segment i un altre.

A continuació us facilitem la informació per la solució de digitalització: Presència avançada a internet.


Objectiu

Prestació de funcionalitats i/o serveis que assegurin el posicionament del Beneficiari a internet, augmentant el seu abast de clients potencials i incrementant el trànsit de visites a la seva/-s plataforma/-s.

 

Imports

Per Segment III (de 0 a menys de 3 treballadors): 2000.€
Per Segment II (de 3 a menys de 10 treballadors): 2.500€
Per Segment I (de 10 a menys de 50 treballadors): no inclosa.

 

Requeriments mínims. Funcionalitats i serveis

  • Posicionament bàsic a internet:Posicionament de la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de l’empresa als principals sites, xarxes de negoci o directoris d’empreses i professionals.
  • Anàlisi de paraules clau:Gestió, cerca i anàlisi de paraules clau per tal de desenvolupar estratègies útils perquè els cercadors classifiquin el contingut i ajudin els usuaris a trobar resultats rellevants per als seus consultes.
  • Anàlisi de la competència:S’haurà de fer una anàlisi de la competència mensualment per informar les empreses beneficiàries de la seva situació davant dels competidors.
  • SEO On-Page:La solució haurà d’oferir un servei mínim de dos (2) pàgines o apartats SEO On-Page, optimitzant l’estructura i el contingut intern per millorar la posició natural de la pime a cercadors, així com la indexació i jerarquització del contingut.
  • SEO Off-Page:La solució haurà de proveir aquest servei, que comportarà la execució d’accions fora de l’entorn del lloc web per millorar el seu posicionament orgànic.
  • Informes mensuals de seguiment:S’haurà de reportar el resultat de les accions executades per generar consciència de l’evolució i la repercussió de les mateixes en la presència a internet de l’empresa beneficiària.


Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa