Kit Digital: Requeriments i funcionalitats de la categoria Ciberseguretat

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avanç significatiu al nivell de maduresa digital de les empreses beneficiàries a través de les solucions dels agents digitalitzadors.

Aquestes solucions digitals ja estan definides i depenen de cada segment d’empresa, on la quantitat d’import del bo digital que es pot fer servir pot variar entre un segment i un altre.

A continuació us facilitem la informació per la solució de digitalització: Ciberseguretat


Objectiu

Proporcionar a les empreses beneficiàries seguretat bàsica i avançada per als dispositius dels empleats.

 

Imports

Per Segment III (de 0 a menys de 3 treballadors): 125€/dispositiu
Per Segment II (de 3 a menys de 10 treballadors): 125€/dispositiu
Per Segment I (de 10 a menys de 50 treballadors): 125€/dispositiu

 

Requeriments mínims. Funcionalitats i serveis

 • Antimalware: la solució ha de proporcionar una eina que analitzi el dispositiu, la memòria interna i els dispositius d’emmagatzematge externs.
 • Antispyware: la solució haurà de proporcionar una eina que detecti i eviti el malware espia.
 • Correu segur: la solució haurà de proporcionar eines d’anàlisi del correu electrònic amb les característiques següents:
  • Antispam: amb detecció i filtre de correu no desitjat.
  • Antiphishing: amb detecció de correus amb enllaços o codi maliciós que se sospita     serveixin per robar credencials.
 • Navegació segura: Control de continguts i antiadware
 • Anàlisi i detecció d’amenaces: la solució ha de permetre conèixer el comportament de les amenaces conegudes i noves.
 • Monitoratge de la xarxa: la solució haurà de proporcionar eines que analitzin el trànsit de xarxa i alertin d’amenaces.
 • Configuració inicial i actualitzacions de seguretat: cal fer una configuració inicial per al seu correcte ús, amb les respectives actualitzacions de firmes de codi maliciós (malware) i altres dades per detecció d’amenaces a més de les actualitzacions de programari de seguretat periòdiques requerides.

Requisits especials de formació: a més dels requisits de formació comuns, la formació impartida al beneficiari haurà d’incloure una tutorització per a la configuració del programari de seguretat, així com incloure un kit de conscienciació en ciberseguretat per complementar la solució amb habilitats de firewall humàFondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa