Comerciants del Bages coneixen les principals eines per professionalitzar la gestió de les xarxes socials a Sant Vicenç de Castellet

L’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona ha organitzat a Sant Vicenç de Castellet (Bages), en col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, una jornada divulgativa sobre com gestionar les xarxes socials de manera professional i efectiva.

La Jornada OAP Cafè Digital: gestió de xarxes socials ha tingut lloc el dimecres 10 de maig de 2023 a l’Espai Impuls de Sant Vicenç de Castellet i ha comptat amb la participació de comerciants i persones autònomes de diversos municipis de la comarca del Bages.

Esther Boixader, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural de la comarca, ha explicat que “les xarxes socials ajuden a les empreses a connectar amb els clients i fidelitzar-los, ajudant a millorar la imatge de marca i l’atenció al client”. Al llarg de la sessió ha donat pautes per identificar les plataformes més adients per connectar amb l’audiència potencial de cada sector present a la sala, i ha exemplificat amb casos reals com professionalitzar els continguts i l’estratègia digital en aquests canals.

En acabat, la ponent ha explicat els ajuts Kit Digital i les diferents accions i serveis gratuïts que oferim des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona per a totes les pimes, persones autònomes i emprenedores amb l’objectiu d’impulsar la digitalització del teixit empresarial dels municipis de menys de 20.000 habitants de la província.

Si voleu impulsar la digitalització del vostre negoci de la mà d’un equip d’experts que us assessori i orienti, us podeu registrar com a usuari a l’àrea privada de la nostra pàgina web i per assistir a propers actes d’aquest format, podeu consultar aquí l’agenda.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa