Centelles acull el primer cafè digital sobre facturació electrònica d’Osona

Aquest dijous a les 15h ha tingut lloc a la Biblioteca La Cooperativa de Centelles la jornada “Cafè Digital: Claus i novetats de la facturació electrònica” organitzada per l’Oficina Accelera Pyme Rural Barcelona i l’Ajuntament de Centelles.

L’obertura de l’acte ha estat a càrrec del sr. Josep Arisa, regidor de promoció econòmica del municipi. Tot seguit, Esther Boixader, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural a la Catalunya Central, ha presentat els serveis en digitalització que s’ofereixen des de l’Oficina a la comarca, i ha explicat els ajuts Kit Digital.

El gruix de la sessió l’ha conduït el sr Andreu Bru, Director de Tecnologia i Innovació de PIMEC, que ha explicat la nova normativa de facturació electrònica als assistents, que implicarà la seva obligatorietat en les transaccions entre empreses. Bru ha explicat als assistents que “això afectarà principalment als proveïdors de programes de facturació, els que no tingueu un programa de facturació, és el moment d’incorporar-lo” i ha afegit que “és una bona notícia ja que automatitzarà moltes tasques”, per això els ha engrescat a rebre el canvi amb positivitat.

Al llarg de les properes setmanes hi ha previstes sessions de divulgació sobre la facturació electrònica arreu del territori. Podeu consultar totes les dates i ubicacions aquí.Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa