Cafè Digital sobre digitalització de la facturació a Sant Celoni

Aquest dijous 4 de juliol, empreses i comerços de Sant Celoni van tenir l’oportunitat de conèixer els canvis normatius que afectaran la manera com hauran de facturar a partir de l’any vinent. L’acte s’ha celebrat a Can Ramis i ha estat organitzat per l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona.

Al llarg de la sessió, el Sr. Andreu Bru, director del departament de Tecnologia i Innovació de Pimec , ha explicat la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica, i ha resolt tots els dubtes i inquietuds que han sorgit.  

Aprofitant la recent publicació de les bases de la cinquena convocatòria del Kit Digital, ha explicat totes les novetats en relació a aquest ajut com els nous segments, categories i l’ampliació de 1000€ per a les empreses que pertanyes al segment III.

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona estem organitzant sessions divulgatives sobre la digitalització de la facturació arreu del territori. Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí. 

 Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa