Cafè Digital sobre digitalització de la facturació a Premià de Dalt

El passat 20 de juny, empreses i comerços de Premià de Dalt van tenir l’oportunitat de conèixer els canvis normatius que afectaran la manera com hauran de facturar a partir de l’any vinent, de la mà de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona. 

El Cafè Digital s’ha celebrat a la Sala Polivalent del Club Emprèn i ha estat organitzat per l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona,en col·laboració amb PimeComerç i l’Ajuntament de Premià de Dalt.

Al llarg de la sessió, el Sr. Victor Blanco, assessor tecnològic de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona al Maresme , ha explicat la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica, i ha resolt tots els dubtes i inquietuds que han sorgit.  

Aprofitant la recent publicació de les bases de la cinquena convocatòria del Kit Digital, ha explicat la nova categoria per al segment III, Lloc de treball segur. 

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona estem organitzant sessions divulgatives sobre la digitalització de la facturació arreu del territori. Podeu consultar l’agenda de tota la província aquí. 

 Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa